Lilla Amanda, femton hela månader och idag tog du tre stadiga steg utan att hålla i dig i någonting. Oj, vad vi hurrade! "Lite sent", kanske nån tycker. Alldeles lagom, tycker vi. 

 
Du pratar desto mer. Pratar, pratar, pratar dagarna i ända och gärna på nätterna också. Eftersom du är lite av ett geni kan du redan sätta ihop två ord. Pappa jobbet, pappa komma, mamma gos, ninen myysigt, baka kaka och så en hel hög andra ord. 
 
Du har börjat på föris och det går bra, nu har du till och med börjat gilla maten där. Det är lite trist när de andra barnen är ledsna och du hänger gärna i famnen hos pedagogerna. Du pratar ofta om Emme (emelie) och Majjan (marianne) på föris.du sover nu en gång per dag men läggningarna tar ändå mellan 30-60 minuter. Just nu är du ingen djupsovare utan vaknar ofta, ibland är du uppe en timme mitt i natten också. Vi kan väl säga att extrasängen står stadigt uppmonterad så att mamma och pappa ska orka jobba  också. 
 
När du var 14 mån var du supermammig, jag kunde inte vara i samma rum utan att du ville vara i famnen, men nu går det lika bra med pappa. 
 
Du gillar att sjunga Hjulen på bussen, Här kommer Pippi Långstrump och "baka liten kaka". Böcker är också mycket intressanta, t ex böckerna om kanin. 
 
I somras var du i Los Angeles och hängde med Tom, allt var superball förutom att vända tillbaka på dygnet när vi kom hem. Då ville du laja på natten! Vi har varit i Tjörn med Maj och hennes föräldrar och roadtrippat runt hos pappas farmor och mormor och din farmor.
 
Mormor har tagit ledigt och är med dig varje måndag, och farmor hämtar dig varannan torsdag. Mysigt!
 
Vatten är favoritdrickat och du älskar bär, tomater, makaroner och MACKA!
 
Du härjar runt med gåvagnen och är bara världens gulligaste.
 
 
 
 
 
Spara

Kommentera

Publiceras ej