Anders & Eva gifte sig i helgen och herrejösses vilket vackert bröllop med extra allt det blev. Solen bjussade på värme och Krusenbergs herrgård var magiskt fin liksom helgens huvudpersoner. Grillmiddag och rätt fin utsikt på onsdagen
Sven & David
Bubbly
Brygghäng
Vi !
De!
Släkten a la David

Igår kom Bella ner och vi fick ett dygn på tu man hand - så himla lyxigt! 


Vi flög vindtunnel, åt en härlig middag på Boquerian och hade sådär roligt som bara hon & jag kan. 

Fokus
Titta, vi flyger! Cool upplevelse men för koooort!
Bella airborne
Free fallin
Off we go!
Appletini & hon!
Fotobås
Sen kom den här lilla underbarlingen hem!

Vår fina lilla tjej – elva månader! Bara en ynka månad kvar tills du blir ett helt år.

Nu kan du både åla och krypa och du är snabb som en örn mellan leksaker och olika påsar och väskor som ska tömmas. Du häver dig upp på vardagsrumsbordet och står på knä och försöker nå fjärrkontroller eller annat skog som kan finans där.

Din absoluta favoritbok är sångboken med ”I ett hus”, ”Lilla Snigel” och ”Björnen sover”. Du ropar förtjust och knackar och ”hoo-ar” när ugglan kommer och pussar på katten.

Din vokabulär är mäkta imponerande och vi riktigt ser hur du koncentrerar dig för att härma de ord vi säger. Du kan säga tack, pappa, mamma, så, va, tittut, backa (fast jag tror det betyder klappa), diddi och diverse andra läten som vi inte riktigt förstår, men det gör ju förstås du. Du vet att ugglan säger ”hoo-hoo” och att fåren säger bä men du blev jätterädd när vi såg ett riktigt får som bräkte i Bleckan.

Du diggar jättemycket till musik och du kan stapla lite klossar och lägger saker i varandra istället för att bara plocka och kasta ut saker som har varit melodin hittills.

Du är fortfarande superglad och du charmar så många på din väg. Nu på slutet har du varit förkyld igen med massa snuva och lite feber.

Nu äter du det mesta bara det inte är några bitar i men vi får distrahera dig med böcker och sång för att det ska gå ner. Två pass sovs det om dagarna men vi undrar om du börjar snegla på ett längre pass för på senaste tiden har läggningarna tagit en evighets evighet ungefär. I slutet av den här månaden har du sovit oroligt och gnäller mycket på natten. Egna spjälsängen sover du i ett litet tag men sen vill du sova i vår säng trots att pappa gjorde sig till och köpte en dyr bambumadrass till din fina säng.

Du vill gärna pilla mamma i näsan och i ögonen. Det gör ont.

Du har varit i fjällen och skött dig exemplariskt på bilresan dit och åkt pulka för första gången. Alla varma kläder var dock ingen hit. Vi har som vanligt hängt mycket med Emma och Helena vilket både du och mamma tycker är toppen och du har träffat Ragnar ett par gånger också, bland annat i självaste Fjärilshuset. Hanna har varit här och hälsat på och du har varit hos Anna på överraskningsfest. Finmiddag har du också inmundigat på resturang Göteborg när gammelmormor Harriet fyllde 80. Vi har lunchat med Petra och Emma och du har varit med pappa i Söderköping hos farmor & Roger. Mormor, moster och morbror har hängt med dig massor och det är ju så kuuul!

 

 
 
Spara