Framme i LA! 


Resan gick över förväntan, Amanda sov två gånger och vi kunde till och med äta lunchen i lugn och ro medan hon sov. Elva timmar - vilken stjärna! 

Anna&Fred bor superfint i West Hollywood och vi har hittills hunnit med en grill, morgonpromenad i Beverly Hills, kål&laxsallad och jag och Anna har varit på ett träningspass som hette Rise Nation och var döjobbigt. 

David har somnat på bordet i ren utmattning efter flygturen och att ha varit vaken i ett dygn och Amanda har badat i bubbelpool och lärt sig att stå på fötterna mot saker istället för på knäna. 

Härligt att vara här!!

Käraste nosaren - ett helt år har du hunnit bli. Från oklar magknip på UD den där kvällen till Danderyd där det visade sig att du ville UT, och det fort! 

Du var världens finaste lilla tjej från dag ett. Efter första tidens töcken med tjugominuterssömn, såriga bröst och evig pumpning så började vi sakta komma in i ett liv som trio. Du log redan vid tre veckors ålder och vid tre månader åkte du på din första flygresa till Mallis. Din lilla mage har trilskats ganska länge men på senare tid får du ju Forlax vilket funkar finfint.

 

Du är så himla med och vill titta och upptäcka världen. Att sitta inåtvänd i selen var ju aldrig din melodi för du vill se precis allt. Och om du är lite seg i starten vad gäller krypa och gå så är du en desto större pratare. Nu härmar du i princip allt vi säger och det är nya ord var och varannan dag. Senaste dagarna har du börjat säga Manda om dig själv och Bebbe om bebisar. 

 

Mamma får pussar på munnen om hon frågar och då blir man varm i hela kroppen. Senaste veckan har du blivit mer mammig och vill helst vara i min famn. Du berättar att du vill bli buren genom att rycka i byxbenen. Du far runt som ett jehu och kryper och vänder ut och in på varenda låda.

 

Mat går mycket bättre nu, bolognese är en favvo. Macka med smör i bitar går också bra. Senaste månaden har du haft två vändor feber och förkylning.

På ettårskontrollen vägde du lite över 9 kg och var 76.8 cm lång. 


Du älskar att busa och kittlas och stoja. Trycka på knappar är kul, och dansa till låtar och Freddes gitarrspel. 


Månadens resa gick till Gotland och Visby med mamma, mormor, moster och morbror. Så skoj!


Födelsedagen firades med presenter, släkt tårtor & sång!


Det går inte en endaste dag utan att mamma & pappa konstaterar att vi fått världens bästa tjej.

 

 

Finaste Amanda-gos.

 

 
Spara
Spara

Va sjukt va, att det är drygt ett år sen vi satt på Urban Deli och åt flankstek och ojade oss över att det tog sån jäkla tid att gå hem eftersom vi fick stanna hela tiden. Nån kunde väl sagt att det var värkar? 


Ut kom ju i alla fall världens finaste prinsessa och även om hon var urgullig då i all sin hjälplöshet är jag så glad att ha en skrattig, busig och pigg liten ETTÅRING! 


Ljuset var godast
Liten fotovägg
Gammelmormor "ajjett"
Presenter var urkul
Som sagt
Lipis
Släkten på plats!
Testar ett blåbär också
Mm-mm
Så många som tycker om dig, Mandan!
Glassar!