Nog för att det är fint med vita träd men nu vill jag ha barmark och cykelväder!


Vi har anmält oss till Kungsholmen Runt i maj och jag vill så gärna springa på en ok tid, så kom igen och hit med vårväder!

I övrigt pågår vårupprustning i form av korrektiv träning i grupp (tänkte få fason på axeln) och dyra besök hos tandhygienist och tandläkare för att få bort en triljard tandstenar. 

Middag på Speceriet med David, himla gott!
Gunga i Bleckan!
Lina & Leo på lunch och mys!
Fika hos farmor och farfar
Barnkör i Sofiakyrkan, tumme upp!
Majskrok med mormor och moster
Idag - sjukling. Stackars plutt.
Tur det finns snapchatfunktioner som illustrerar hur man drunknar i snor

Min bästa kompis Bella är kanske världens bästa fixare och värdinna. Förutom trerättersmiddag där efterrätten självklart var en svan hade hon fixat tipsrunda om alla middagsdeltagare, musikquiz de luxe a la Så ska det låta, bordsplacering med namnbetydelser och så hade hon ringt allas nära och kära för att luska fram vilka låtar som de förknippade med oss alla. Ganska trixigt och fixigt va? 


Sen att jag knappt kunde sova en blund på natten för att några berättat spökhistorier är en annan femma. 

Hur som helst var det helt ljuvligt att komma till Dalarna och få lite kvalitetstid och träffa härliga tjejer! 


Kvällens huvudperson ❤
I hedemora finns inte galliano så man får göra hot shots på likör 43
Gullehund
Min alldeles egen guddotter, världsagullg
Klart man snickrar en glassbar till sina döttrar
Underbara lilla unge - nu 8 stolta månader! 
 
Vad roligt det är att vara med dig gulligaste Mandan! På bvc i onsdags vägde du 8680 och mätte 72,1 - precis perfekt. Du satt fint, skelade inte och var redan duktig på pincettgreppet. 
 
Du ålar eller kryper inte ännu men du tar dig fram genom att rulla åt sidorna. Pekböcker är väldigt roligt och du studerar varje detalj och pekar med ditt lilla pekfinger. Du säger ibland titta, hej, pa-paa och något som liknar hej då. Ett tag sa du bara "då" med olika inlevelse. Du skrattar när man kittlar dig på sidan av magen eller leker "stångosaurus". Dansa och hoppa runt i famnen är kul. Gå på toa är fortfarande väldigt jobbigt ibland och vi har nu skaffat oss en potta på inrådan av bvc. Väldigt spännande va? Än så länge sitter du bara där och filosoferar.
 
Du slåss gärna på mamma och pappa och kiknar av skratt när du knycklar sönder pappas näsa. Du har börjat bli rädd för saker, nya sänghimmeln t ex och du gråter när du kommer till människor du inte känner så väl.
 
Nu äter du minst två stora portioner gröt med olika fruktpuréer per dag och vi testar oss fram med mer riktig mat. Tyvärr är butikernas puréer godare än mammas än så länge, men du äter max ett par skedar. Du verkar vara en efterrättstjej och det förstår jag mycket väl! 
 
Glad och sprallig är du och skrattar och underhåller din omgivning med vrål och garv. Just nu är det väldigt kul att kasta ner saker på golvet. Det är ju alltid nån som plockar upp dem igen, lämpligt nog. 
 
Bärselen funkar fortfarande bra och du somnar gärna i den. Tur det för just nu är du en riktig nattsuddare! Du vill aldrig gå och lägga dig! Du sover två gånger per dag, förmiddag och eftermiddag och sen är du gärna uppe till halvtio-tio. Nattningarna kan ta jääääättelång tid! Du sover nu i egen spjälsäng men gosar in dig bredvid mamma nångång runt två-tre. Nattamat har du slutat med!
 
Du har varit i Stora Blecktornsparken och gungat och tittat på grisar och kaniner. Ragnar & Calle har varit här liksom Sarah och Fleur. Vi har varit på sångstund på öppna förskolan och promenerar gör vi varje dag. Ikea har besökts med moster, mormor och morbror och du har åkt kundvagn, så kul! En semla åt vi med Tom innan han for till LA, snyft! Farmor var här och hälsade på också, det var kul! Du har också testat att spela keyboard och hade typ absolut gehör. Lunchat på Grand Hotell med lille Albin har vi också gjort, och varit på mexmiddag hos Campionis.
 
Mysigt va? Det tycker i alla fall vi!
 
 
 
Spara