En himla fin organisation är Giving People, som hjälper familjer som har det tufft ekonomiskt. Man kan swisha pengar, köpa matkassar/presentkort eller andra saker som familjerna behöver. 

Jag har bara swishat innan men när jag insåg att jag bokat fel datum för Titiyos konsert och vi inte skulle vara hemma så skickade vi biljetterna till Giving People istället som hittade en mamma och dotter som fick dem. 

Hurra för fina organisationer! 

Långledigt och vårsol - påsken du är min nya favvo! Fjädrar och blommor och middagsprepp

Kalkon, paj, sill mm till åtta hungriga påskkycklingarUrgölliga tofflor som Anna knåpat


Första balkongsolen! 

Påskmiddag hos Sagerska
Ruvar! 

Vi smugglade med en fripassagerare på planet:


Minsann! Vecka 29 och tredje trimestern nu och magen växer och växer.

Såhär såg det ut i början av oktober. IH!

Sedan följde snabbt ett illamående som absolut inte ville släppa. Postafen, lergigan, primperan, sjösjukearmband, akupunktur, frön tejpade i öronen, inget hjälpte. Sjukskrivning i tre veckor samtidigt som pågående renovering som förstås drog ut på tiden. Mariekex, nyponsoppa, resorb och olika sorters mos tvingades ner mellan kräkattackerna. 
Som tur är slutade kräkningarna vid vecka 13 och runt vecka 20 kunde jag fungera utan lergigan comp. 
PUH. 

Och så fick vi se lilla undret för första gången på KUB på Danderyd. 
Hade ju mina aningar att det faktiskt var något där inne i magen med tanke på hur jag mådde men det var otroligt att se något röra sig och buffa runt utan att känna det minsta lilla. Och ett hjärta som slog. KUB-resultaten var fina och vi var gladaFrån att ha varit poppyseed kändes lime som en extremt stor liten plutt.

Vid rutinultraljudet hade smulan växt och vi fick bekräftat det jag trodde: det är en TJEJ! 

Och det var halvtid! 

Träningskläderna passade fortfarande! 
Några veckor efter detta, i vecka 25, började jag inse att fladdret/bubblet i högra nedre delen av magen faktiskt var rörelser.

Och med en 30-centimeters auberginestor liten tjej känns sparkarna ganska mycket, speciellt på kvällarna eller om jag sitter framåtlutad, eller dricker något kallt. Sci-fi på hög nivå! 

Vecka 6...


... vs vecka 29!