Först av allt: Amning - vilken resa. 
Efter många vändor och krigande för hjälp kör vi med pump och lite ersättning. Och plötsligt har vi en sovande, mätt bebis och jag behöver inte gå sönder av smärta. 

Men men, Idag är det midsommar! Och Davids födelsedag! Han fick sång, ballong och presenter imorse.

Vi firademed mamma, Isa, Fredde och mormor.
Och jordgubbstårta. 

Hos gammelmormor, som stickat femhundraelva miniraggsockor till lillan. 

Hos moster


Två tröttisar varav en med stafylokocksfeber fick sträcka ut sig samtidigt i sängen. 


Familjen! ❤️


Fyra generationer. Igår kom lifesavern Anna över till två som var på bristningsgränsen och hade med sig presenter, ersättning, flaskor, nappar, en påse med klänningar till mig och dukade upp midsommarmat. Återigen, vänner och familj - det bästa som finns. 
Klockan är fyra på morgonen, det är ljust utanför mitt fönster och på min mage ligger en liten ljuvlig Amanda, en vecka gammal, och sover. 

Jag ska skriva om förlossningen men i korthet fattade jag inte att värkarna var värkar och väntade på att det riktigt onda skulle börja. När vi tillsist åkte in till BB stockholm (för en koll av hjärtljud, absolut inte för att föda barn) så var jag öppen 10 cm och hon var ute en timme senare. 

Några minuter efter hon kom ut. 
01.37 den 15 juni, 3180 gram och 50 cm lång. 

Med mössa för att få upp värmen lite.Äntligen hemma efter två dygn på ett dovt och deppigt BB. Fantastiskt stöd från all personal men hu, vi ville hem från svettiga sjukhuslakan och mikromat och andra föräldrar med mjukisbyxor.

Innan dess kom dock mamma och Anna-Lena på besök den första dagen. Mamma var, som hon beskrev det själv, "som en påse popcorn".

I pappas famn


Mormor, mamma, och pappa


Hos moster


Min mamma. Så fint.


Hos farmor


Hjärtat. 


Världens bästa Bella körde tur och retur Dalarna en kväll för att få en kram eller tre.


Jag är så kär i denna tös, och samtidigt  livrädd att något ska hända henne, och trött som få och tycker amningen är enormt jobbig. 

Är så glad över all hjälp vi får. Mamma & Isa som rycker ut och hjälper till några timmar mitt i natten för att jag ska kunna sova mer än 30 min på ett dygn.
Anna som går och handlar en helt ny garderob kläder till mig eftersom inget passar, alla som kommer med mat, alla som peppar och ger råd, alla blomsterbud, all lagad mat vi får och alla fina sms och samtal. 

Hon är ett mirakel och nu börjar natten bli morgon och en ny dag med HENNE startar. Matchtitt och sommarmiddag här igår - med ett landslag som lämnade lite att önska. 


Picknick med Anna & Tom dessförinnanOch så har vi givetvis firat Isa som fyllde 26 snurr! Färgkodade.Utegym i vecka 40 plus... 

Och förrådsrensning och spikning en masse. 

Wallmans har vi också gått på! Det var ju cirka tio år sen sist.
Och förstås! 
Jordgubbar, mango och solig balkong.