Dagens viktigaste mål är lunch, var helgens ledord. På lördagen med mormor, mamma, Fredde och Isa.




På söndagen med en födelsedagshöna och hennes gull-kyckling



Pannkakor, det kan de, amerikanarna. Här med frukt&bär och hallonsirap.



Stor debut i helgen, nämligen friteringsdebut. Sjukt god fredagsmiddag från Mästerkocken. 

Friterad kyckling med picklad rödlök och gurka, och misomajjo och sötpotatisfritters. 

Träningspass, slaskpromenad, soffrek, Griffinsbrunch, Oaxen slip-middag och lunch på Grand fick utgöra den här helgen i januari. 

Griffins. Sällskap: Ida & Niklas

Oaxen. Sällskap: David, Anna & Fred

Grand! Inga problem att vänta in Karin & Fredrik i den här smått fantastiska miljön. 
Helgen startade med ljuvlig fredagsmiddag med coq au vin och semifreddo hos Cajsa, Peiman & Maj. 

Sedan var det lördag och dags att på riktigt ta tag i den oinredda lägenheten.
Hyllor skruvades, hål borrades, gardiner måttades och det svors en del över väggar som vägrade slagborras. 

Först dock: hembakt nybakt bröd till frukost. 

Bokhyllan inredningsfas 1! 

En tur till Svenssons i Sickla resulterade i beställning av bord, stolar, lampa och vas från Muuto. 


Den här bland annat.


Vintrig solig kall promenad blev det också.

Liksom räksallad med misosesamdressing.