Även fint med några dagar hemma i ett sömnigt Södermalm.
Äta spontanmiddag med vänner, cavabruncha på Delin, strosa i inredningsbutiker, åka ut till Berga och fira mammis, sola vid Österskärsbadet, äta dumplings hos Daniel & Niklas och hänga på bryggorna vid thaibåten med Petra. Äta den där flotta laxomeletten på Babylon och titta på Dark Knight Rises.
 
Och bjuda över fina Johan på våfflor och be honom köpa med sig våffelmix, glass, smör och jordgubbar. Well, jag bistod ju med våffeljärnet. Och prat och Mauro Scocco tills det blev ljust ute.
 
Imorgon, Barcelona. Längtar efter potatisgeggan på Flautan och sparrisen på Resolis.
Men först, Stockholmskväll med bubbel och Oheligt.
 
 
 
Är ni på Gotland - åk till Bungenäs.
 
Fantastisk mat, kalkbrott, får som gick fritt, vackra välbevarade byggnader. De fyra hotellrummen var bokade när vi var där så vi fyra fick sova i ett hus som kallades bunker.
Bilen fick man ställa innan man gick in i området och istället fanns lånecyklar att vingla hem till bunkern på efter att restaurangen förvandlats till spontandisco med Fredrik som DJ:ade vinyler.
Magiskt.
 
Andra halvan på visbyvistelsen blev om möjligt ännu härligare.
Två underbara soliga eftermiddagar på Kallis med det där inte tråkiga bubblet som dricks med massa is och mynta. Alesso, Rebecca & Fiona.
Dans till Lukas på Verandan, båtfest i eftermiddagssolen, middag på Tavernan, sechuaneufori på Surfer's, solnedgång och grill i Brissund.
 
Stockholm känns välbehövligt lugnt. Fast lite tråkigare och osnyggare.
 
Karin, Fredrik, Sonny, Simon, Kalle - puss. Och tack.
Gråt inte i ferrarin.