Har rensat järnet i helgen. Två svarta sopsäckar med kläder, packa, plocka, fixa rosor, piffa citroner & gröna äpplen i skål.

Idag var det mäklarfotografering och jag hoppas det såg lite snyggt ut i alla fall.


Vita rosor. Hur snyggt?


Hittade mina handledsvikter i utrensningen. Och eftersom de matchade nagellacket så var det ju bara att sätta igång och träna.

Har jag sagt att jag åker till Koh Lanta imorgon?
En väldigt enkel thairätt som faktiskt är riktigt god.
Jag brukar fuska med färdiga kryddbaser istället för att köpa in tio olika konstiga kryddor som mest står och skräpar.



Ingredienser:
Fullkornsäggnudlar
Kyckling
Rödcurrygrytbas
Böngroddar
En halv purjolök
En morot
Färsk broccoli, ett knippe
En röd chili
Vitlök
Honung
Soja
Olivolja

Skär kycklingen i skivor och lägg dem i en marinad bestående av soja, olivolja, två pressade vitlöksklyftor och en matsked honung.
Sätt på en stor kastrull vatten för nudlarna.

Skär upp alla grönsaker i lagom stora bitar. Finhacka chilin. Fräs kycklingen tills den är nästan genomstekt och fräs sedan på grönsakerna (utom böngroddarna) tills broccolin och morötterna fått rätt tuggmotstånd.
När vattnet kokar, tag bort det från värmen och lägg i nudlarna. Låt stå i tre minuter.
Slå på rödcurrymixen, låt koka upp och lägg till sist i böngroddarna.

Klart!

Jacob är ute och springer bland barer på söder, jag är hemma och dricker champagne, tittar på chickflick och shoppar på asos.

Ska snart ta mig i kragen och packa sommarklänningar och sandaler till Thailand. Fatta underbart.

Var på brunch på Carl Michael idag och sen Zornmuséet.



Den här var väl snygg?