Igår låg två sömniga varelser och gäspade till Idol, drack cava och åt bästa bibimbapen från Arirang.

Det innebär att man en lördag vaknar vid nio, rensar badrumsskåp och lådor, städar, köper nybakt bröd och Brämhultsjuice och äter frukost samtiidigt som man läser hela Elle. Man stryker och tvättar och sen går man på höstpromenad vid Vinterviken och lyssnar på P3 Dokumentär.

Sen, sen går man hem och skriver ett blogginlägg. Tar ett skumbad och lagar köttfärsspett med tsatsiki. Sätter på musik, tar ett glas vin och lockar håret inför kvällen.

Kvällen som jag inte har nån aning om vart den bär av.
Men jag tror det blir kul.


Apelsin & jordgubb. Bästa smaken.

Hos tandläkaren.

- Den här visdomstanden gör ju ingen nytta, ska jag dra ut den? Jag har tid nu.

Men aj, nej tack. Helst inte lägga tretusen spänn på en utdragning och gå med bedövning hela dan. Nähä sa tandläkarn och sen rev han loss tandsten så blodet sprutade. Mysigt.

Mysigt på riktigt var däremot middan igår. Det var på Strand på Nybrokajen, inte Bistron. Charkuteritallrik till förrätt och Steak Sallad till huvudrätt. Mysigt ställe. Sen kom vi på att vi ska åka till Thailand i januari.

Now aint that just lovely.Cappucino. Little bit of heaven.
En kille på Travel Report sågar Krogveckans printkampanj och skriver att den är gjord av en "trendig ung och barnlös copywriter med nytorgsperspektiv"

Han förklarar det som:

*Nytorgsperspektiv = Trångsynt och kollektivistiskt sätt att se på omvärlden, ofta omfattat av människor i medie-, kultur- och reklambranschen som gillar att hänga och bo vid Nytotget på Södermalm i Stockholm. Utan empiriska studier i hur omvärlden faktiskt ser på saker och ting anser man sig på ett överlägset sätt veta vad som är rätt och fel, inne och ute.

Jag kanske inte hänger med, men var inte Nytorget hippt för ungefär tre år sen?
Och sen när får man inte skoja om att boka av föräldramöten?

Själv gillar jag konceptet och kampanjen även om vissa restauranger (typ Aubergine) kunde breddat sina menyer. Att bara kunna välja på råbiff som huvudrätt känns lite väl snålt.