Imorgon är det dags för påskmiddag och happenings hemma hos mig. Bara tjejer välkomna och jag och Felicia drar i trådar. Felicia är nog den enda jag känner som får samma kick som jag av att planera galenheter, göra listor, piffa, planera lite till, göra menyer och inbjudningar.
I love it.

Ikväll ska jag hem och göra cheesecake och duka bord. Och packa väska för i övermorgon sticker vi till Köpenhamn! Ska bli grymt med en liten minisemester. Det innebär dock att jag måste komprimera veckans fyra träningspass till månd-torsdag. Än så länge har det blivit två löppass och ett spinningpass, och lite styrka på det. Och imorgon bitti ska det kutas igen.
Aj aj benen.

För övrigt så gror snart gräslök, sommarslöja, prydnadsgräs och blåklint i vårt fönster.

Triangeln om hur killar väljer tjejer.

Själv är jag ju alla tre, men så är jag lite av ett underbarn också.

Jo, var ju och färgade på Hair & Face i fredags. Hos Tina, hon var duktig på slingorna. Inte jätteduktig på klippningen men funkar. Hon frågade om jag hade gjort mina förra slingor själv. Det kanske jag hade. Hon frågade om jag hade tänkt nån form av effektslingor eftersom jag hade gjort dem så breda.
Det hade jag inte, sa jag.
Sen var vi tysta.


Sur och trumpen med utväxt vs glad och underbar i blekt hår.

Igår sprang jag 6,5 kilometer och sen träffade jag Daniel och Nino i Lilljeholmen. Nino var jättebrun och trivdes inte alls i Liljeholmen.
She'll get there.