Var just på Solsidantitt, två första avsnitten. Ni måste faktiskt se den. En grillgalen Johan Rheborg på segway och en buffarmsskadad Josefine Bornebusch kan ju bara bli bra.
Nämen ärligt, smart, snyggt och roligt. Kolla imorgon klockan 21.30.Tikka masala  och framtidssnack med Andreas ikväll. Standupen var rolig, Felix gjorde en bra comeback efter 15 år. Schyffert var lite för grov, kan ja tycka. Fattar inte hur folk vågar sitta längst fram och bli roastade.

Imorgon är det fredag! Helgen lovar lunch med bästis, Manges 30-årsmiddag på Kvarnen, ljusterapifrukost med mitt hjärta och så lite mera gula bollar i luften.

Har rostat egen musli och bakat eget bröd. Fattas bara att jag ska kärna smöret och lagra osten också. Och skaffa en liten kaffebönsplantage på balkongen.

Hursomhelst, svingott bröd som bara är att röra ihop och in i ugnen:

5 dl fullkornsvetemjöl
2 dl havrekli
1 dl linfrö
2 tsk bikarbonat
1 dl solroskärnor
nån matsked sirap
1 tsk salt
5 dl yogurt

Sen rör man ihop det, in i en form och 70 min i nedre delen på ugnen i 175 grader. Man kan ha lingonsylt i också men bär i bröd är ju som bekant äckligt.


Gott!


Rosta, rosta musli. Här kan man ta lite va man vill. Jag tog havrekli, havregryn, rågkross, hackad sötmandel, valnötter och tranbär. Rosta i ugnen och sen är det mycket godare än tråk-Finax.

Ikväll är det det här:

Måndag schmåndag - men ganska fint ändå. Mör i kroppen efter löpning och styrketräning innan frukost. Känns lyxigt att morgonträna, på förra gymmet började inte mitt kort gälla förrän klockan 10.

Jag och Matilda och hennes lilla Wilma gick på fredagsöl på Riviera i - ja just det, fredags - och tittade på en hemsk men fin infofilm för banverket. Sen blev det sjukt god rödtunga med skaldjursrisotto på Imperiet.

Serveträning på tennisen igår, jag är sämst i gruppen. Men det är kul ändå. Inga bollar på läktaren denna gång i alla fall.

Längtar lite ihjäl oss till USA-resan. När det är oändligt kallt och vitt och grått ute kan man i alla fall plocka fram Lonely Planet.