Just det.

En eloge tilel min kille som denna veckan varit hemmaman. Jag vill alltid ha en hemmaman, speciellt under inspelningshets. Ena dagen var det middag på bordet och exotisk frukstbricka efter det. Andra dagen var han borta men hemlagad pizza stod färdigt i kylen. Plus att han skottar, städar och diskar.

Aint that just lovely.
Vaknade av att det trummade stora regndroppar mot takfönstret. Även om regn på snöbeklädd mark är sådär, kändes det ändå skönt. Skönt att våren försöker komma litegrann i alla fall.

Efter träning igår (första gången på 1,5 vecka) blev det hotellsurfning. Vi tänkte att om vi betalar lite mer för hotell i New York så kan vi köra lite billigare i Florida och Key West.
Men nä. Blev lockade av ett halva priset-erbjudande på fyrstjärniga spa-hotellet Riviera South Beach. Blev rätt dyrt trots halva priset. Så det får bli YMCA i New York, helt enkelt.

Men kolla. Längtar.Well it's been a lot.

Paris var underbart. Vi bodde precis vid Abbesses tunnelbaneuppgång i mysigaste Montmartre. Rummet var inget fancy men däremot var utsikten över ett kvällsgnistrande Eiffeltorn pretty nice. Vi åt franska frukostar bestående av vitt bröd, smör, sylt och croissant. Croque madames och tarte tatins och crepes.
Fibrer har inte riktigt slagit igenom i la France.

Världsvana jag trodde man behövde el-converters i Frankrike så jag stoppade in helt fel kontakt i uttaget och orsakade kortslutning. Fick gå ner till receptionen och förklara att "Il n'y a pas d'electricité dans notre chambre". När receptionisten frågade vad som hänt sa jag att det visste jag inte för jag hade sovit.

Jacob hade aldrig varit i Paris så vi gjorde Eiffeltornet, Sacre Coer, Notre Dame, Louvren, Champs Elysées, Galeries Lafayette och allt det andra. Allt i fem plusgrader och en värmande sol. Att komma tillbaka till -19 och 15 cm nysnö kändes sådär.

Sen var det fullt ös inför inspelning. Galet stressad men det gick väldigt bra. Roligaste inspelningsdagen på länge.


Kul vare. Felix och Sofi.


Viktor tyckte inte det var lika roligt.


Nisse var snabb med sin vagn.


Kasken var inte riktigt lika snabb.


Kanske min stoltaste bild?


Jacob kollar kartan.


Fantastisk utsikt från sacre coeur. Tyvärr tyckte inte iPhone-kameran att den skulle återge hela härligheten.


Det ENDA bra med ryan.