När jag var liten pysslade jag med allt. Kunde leka själv inne på rummet i timmar. Penny Ponny-stallet fick vara med långt över tiden det var pk att leka med hästar. Klippte mina egna hästar, döpte dem, anordnade tävlingar och var nitiskt noga med att hålla mig till mina egna regler om vilken häst som var rädd att hoppa över vattengravar, vilken häst som släpade med bakbenen och vilken som inte tålde havre. Klippte prisrosetter och agerade speaker och ptrooade och smackade.

Det är fortfarande kul att pyssla. Men nu klipps det inga hästar utan det tillverkas örhängen från Pärlshopen.
Mycket mysig höstkvällsunderhållning.


Inte mina. Jag ska lägga upp bilder nån dag.

Eftersom förra helgen var så oplanerad är denna helg desto mer bokad. AW på fredag, lunch hos Niklas och Sara och deras lilla Oliver på lördag och sen middag hemma hos oss på lördag kväll.

Och det bästa, nästa helg kommer den här pinglan!

Hon heter Hannisbanan.Blä sitter och räknar på månadskostnader och topplån och bottenlån och möjliga räntor och hitådit. Sjukt trist. Mina pengar vill inte amorteras de vill spenderas på klänningar och drinkar och presenter. That's what they tell me.

Kettlebells på lunchen, kan vara det bästa.

Imorgon kommer Ylvas lilla barn Charlie. Välkommen till världen! Den är faktiskt ganska snäll på den här delen av jorden. Och du har långt kvar till amorteringar.

Dagens fnitter går till Nina för mailsvar.

Jag och oplanerade helger är inte hundra kompatibla.
Jag blir stressad över att inte ha planerat nåt, inte liksom ha gjort nåt, bara varit. Även om det är skönt. Men till en viss gräns.

Mysig middag i fredags och hela lördagen gick åt till att shoppa inredningssaker. Efter frukostbricka på Vurma blev det matta, gardiner, byråer, orkidéer och spring på alla möjliga möbelvaruhus. Var så trötta så vi inte ens orkade ta oss till stan och vina utan det blev vina i soffan.

Igår ännu mera shopping och tapasmiddag på Ramblas. Och morgonpromenad. jaja. Lite har jag gjort ändå, trots oplanerande.


Min goda saffranschilifisksoppa.


Motion till Ikeas styrelse: En barnfri dag i veckan.


Kolla vad snyggt! Och jag har fått vita orkidéer i varenda fönster.