Jepp, tillbaka på kontoret med utsikten över takåsarna. Tydligen så "arbetstränar" jag och får inte jobba heldagar ännu. Men det är skönt att vara tillbaka bland folk! Tjohoo. Känner mig piggare men visst gör det ONT fortfarande. Kanske får bli ramlösa på Daniels 30-årsfest på lördag.

Låt den rätte komma in var gryyymt bra. Riktigt riktigt bra svensk film. ska läsa boken nu och se om den är lika bra.
Ikväll ska jag och Karin ha middags- och biodate i höstmörkret. Mysigt. Men jag har en väääldans längtan efter sommarens båtturer efter att ha fått hem sex boxar med foton från det senaste året.

Och ja, jag e snygg i håret! Framöver när nån ringer och frågar
- Vad gör du?
ska jag svara
- Låter luggen växa ut.

Det är humor, tycker jag.
 
Åh, små barnfamiljer. Om jag inte har superbråttom har jag inte hjärta att gå över. Att gå över vägen när det är rött ljus och inga bilar i sikte. Det skulle ju va hur lugnt som helst att gå, men nej det går inte om det står småttingar bredvid. En mamma eller pappa som måste förklara för ungarna varför tjejen gick över fastän det var rött.
Nä då står jag hellre kvar och väntar.

Och nä, det är inte ok att klockan är 16.42 och det är mörkt. Verkligen inte. Varför vintertid?

Okej, nu är det inge roligt längre. Snart en vecka sen operationen och faktiskt inge bättre.Behöver fortfarande äta lika mycket smärtstillande och vaknar runt fyra på morgonen av att det skär i hela halsen och upp mot öronen. Två voltaren och sen försöka somna om och upprepa proceduren vid niotiden.
Uäck.

Bra avis på tjejjerna som hade girlparty igår. Och inflyttningsfesten i Göteborg. Och surar lite för att jag inte kunde va med när peter vände plattor på ginko i fredags. ja, det e mycket man vill göra när man e sjuk.
Men! Jag har ju i alla fall fått titta ostört på gossip girl säsong två och rensat ut fyra kassar med skor och kläder och har städat hemma och tittat på massa bra film på kungsholmen och.... nä. Jag hade hellre skålat i bubbel och slagit klackarna i taket.


Här va vi glaaada!

Ikväll ska det kollas på Låt den rätte komma in - utan att ha läst boken.