Jahapp, bara för att jag var så himla träningspepp och skulle spela tennis idag så vaknade jag ju med feber och halsont. Jävligt irri. Ligger i soffan hemma och jobbar.

igår gick jag in på Pärlshopen och köpte mig ett tång-kit och pärlor och hängen och massa jox efter en minilektion från tjejen i kassan. Så nu ska här göras smycken. Har redan gjort ett par assnygga örhängen.
Just varit och tränat. Känner för att göra en springa-playlist till iPoden och springa, springa springa Kungsholmen runt. Bara snön försvinner och temperaturen blir liiiite högre. Ska spela tennis för första gången i mitt liv på torsdag. Är inställd på att jag kommer bli svinförbannad.

Massa god påskmiddag både i lördags (här hemma) och i söndags (hemma i berga). Och en redig utgång på lördagens galej. Ljunggrens, Eken, Solidaritet. Ljunggrens: fem plus, Solidariet: fem plus, Eken: minus fem. Vi fick ju halsa i oss vinet, så dåligt hade stället blivit. So sad. Men väldigt rolig kväll hursomhelst. Jag blev ikappspringd av tidningsmannen i min trapp.

Nu ska jag kolla gossip girl, oh I love.


Lååång påskpromenad
Puh. Lugn start på påsken torsdag-fredag men idag så är det full fart. Påskriset är på plats och jag bakar bröd och ska snart fixa saffranslax. Tvåtimmarspromenad gamlastan-skanstull-hornstull-fridhemsplan och ett glas vin på nordic light gör att jag känner mig ganska trött. Men nu ska laddas om för snart kommer NIO personer på påskmiddag. Det är ganska mycket folk i min lilla lya, sittandes med servettdukning och allt. får flytta ut bordet i vardagsrummet.

Dags att brygga lite kaffe.

Gla påsk dårå!