Stopp stopp - nu blir jag nog inte brunare än såhär. Inga nya ränder efter soldagarna. Jag har nog nått min brunthetstopp. Sweet.

Var på fest i Dalarna i helgen - hur underbar som helst att träffa bästisen. Det var bondelimåsin, helstekta grisar, snygga dressar, bubbel, öl i tunnor, snapsvisor, grillning, bugg till tusen (alla bönder kan bugga), traktortidningsläsning, mys med Ikaros, pizza vid grisarna, bad i Dalälven och bara roligt.
Och en Bella som hoppar ner i sängen när man vaknar upp lagom bakfull och säger -Ellen! Du ser stark ut!
Oh how I love her.

Annars har det varit mest sol, bad, sol, bad, mosebacke, vin, sol, bad, grill, bad, F12, bad.
På måndag börjar jobbet. Jag tror det är bra för mig.
Men först ska jag till Kalmar och min fina Hanni Honey.


Dalataxi.
Okej, Åland var heeeelt fantastiskt. Strålande sol varje dag, lite moln nångång, men mest har vi legat och lyssnat på vågorna och Karins nya iPodhögtalare och bara haft det fabulous. Lalalaaa!

Vi har...
varit halvfulla eller helfulla varje kväll
spelat plump
träffat tommy och tittat på hans vackra hus med bebissäng
ätit ålandspannkaka
ätt frukostar ute på altanen
gjort sommarskrik ute på klipporna med fri utsikt över havet (det var ute på en klippa vi bodde),
gjort Mariehamns nattliv bestående av: Middag på Indigo, femeurosdrinkar på Casino hos Tomä, betalat inträde på Arken och vänt på klacken till Indigo igen
grillat
ätit på restauranger
joggat
promenerat
solat, solat solat med massa sololja och blivit aaasbruna
jonglerat (mest angela)

We love Eckerö! Lalalaaaa!

Det är nåt konstigt som har hänt härhemma idag. Det har varit nåt fluffigt grått som har hängt på himlen  och sen har det kommit massa blött ur dem. Nån som vet vad det kan vara?

Idag hade vi resmöte över chevresallad och kaffe på Vurma. Vi skulle åka till solen. Sistaminuten kostar just nu en femsextusen för ospecat boende på ett sjabbigt hotell utan pool trehundra mil från närmaste supermercado.

Så vi lånar farbor Olles hus ute på en klippa på Åland. Där är typ hav hav hav hav och klippor. Vi packar vin, träningsskor, böcker, spa-grejor, bikini och partystassarna, för om andan faller på drar vi till Mariehamn för party.
Det känns som ett grymt bra alternativ. 80 kronor för eckerölinjen.

Göteborgshelgen var för övrigt mycket braaa. Falkenbergsparty med utgång på ett glest grand och sen stcc med fredrik på söndan. Kom hem imorse efter att ha sovit mig igenom en X2000-färd omgärdad av bonnabarn som skulle på gröna lund och var lite för exalterade över det. Thank god för öronproppar.  

Nu åskar och regnar det här. Vi som skulle wakea.

Släng tid i väggen costa del sol. Grisslehamn - nu kommer vi.