Kolla vem jag hittade på Riviera idag. Tror ni man ville gå därifrån eller? Adolf hann sätta i sig en macka, två postits och en julklapp på den timman jag var där.
Jag vill också ha en valp. Pronto.
Sitter på jobbet och fixar undan det sista. Slog in julklappar igår. Vet inte vad som hände men köpte gult omslagspapper och gult presentsnöre. Stackars mormor kommer bli förvirrad och undra om det vekligen är påsk.
Sista inspelningen avklarades igår, det var helikopter och härligheter.

Imorgon: Packa resväskan full med sommarklänningar. Åka hem till mamma och pappa och syskonen och katten.
I övermorgon: Fira jul och absolut inte hålla igen på kolhydraterna. Det får bara bli bilder från brösten och uppåt från semestern.
Dagen efter i övermorgon: Hetspowerwalka hela förmiddagen. Det kanske kan bli en eller två helkroppsbilder ändå. Och klockan 15: THAI AIRWAYS - let's take off!

Åh, fick just jobbjulklappen: Medlemsskap på Sturebadet! Bad, träning, ångbastu och supermysigt. Tjohooo!
OK, den här inspelningen tar nog priset. Så sjukt mycket att göra innan. Kort om folk. Inga pengar. Irritation över att man måste gå och lägga sig för att man inte hinner jobba när man sover. Bara lösa akuta problem istället för att kunna planera ordentligt.
Men på riktigt, gulligaste teamet i världshistorien. Bilriggar, scenografihets, bil fastkörd i leråkern, en kamera som åkte i backen med full optik från 1,5 meter, omtagning på omtagning och kamera ute på båt och ja gudvetallt.  Körde en 22-timmars igår. Jag e sååå trött idag.

Kolla vad fint pyssel vi gjorde häromhelgen.OK. Snart är det Thailand. Jag har fått surfshorts och wake-väst i julklapp.

Jag jobbar så jag kräks.

Alla kommer få Per Gessles senaste skiva i julklapp. Inhandlade på Statoil Galoppfältet.

Återkommer i slutet av veckan.

Gah.