Jag ser ut som en halv hamster i november. Pellets i hela kinden inför vintersäsongen.
Med andra ord inte alls söt längre.
Just swollen. Det är dock bra styling inför morgondagens proffsboxningsmatcher på Kungliga. Med lite tur kommer jag få blåmärken på halsen också, sa tandläkarn.

En rolig nyhet är att Kerstin ska sitta med oss på nya kontoret och vi ska äta räksmörgåsar från KB:s varje dag.
Tjoo!
Aj aj aj som fan.
En och en  halv timme tog det att få ut tandjäveln. Föregående ord var något som tandläkaren upprepade flera gånger under proceduren.
Det var inte så farligt. Eller första halvtimmen tog inte bedövningen så bra men sen så. Det var blod och det var blod och det borrades och sågades och slets med tänger av olika slag. Jag tror de använde alla redskap som fanns i lådorna. Rötterna stod åt alla håll och tanden fick delas upp i typ tio delar. Det är mest jobbigt när det knakar i resten av käken och det känns som att de andra tänderna ska ramla ut också. Fast jobbigast är nu, när bedövningen har släppt. Citodon hitåt.

Jaja. Mycket mycket rolig inspelning igår. Karins utbrott över att Felix petade sig i ansiktet var helt klart roligast.
Bjöd Matte och Magnus på middag och tittade på Them. inte så bra film.

Nu ska jag snart hem och äta potatismos och annat löst!

Promenader. Gud vad det är skönt med promenader. Trampa på grusvägar och titta på vattnet och gå och gå och gå och prata med trevliga människor under tiden tills orden tar slut.
Två Djurgårdspromenader blev det i helgen, en med Matte och en med Nina. Just lovely.

Jocke fyllde 30 vilket vi firade med Explorer på baginbox och en väldans massa Anne Lie Rydé. Och det sjöngs Taubes Ellinor på bara knäna. Vackert. Jag blev rörd.

Snart blir det födelsedags- och förlovningsmiddag för Patrik och Bengt. Visste ni att om man blir medlem på Patricia så får man en gratis tvårättersmiddag i födelsedagspresent?
It's fa-fafabulous.