Ovanstående uttryck kan ni också lägga till er lista på uttryck vi måste använda mera. Fullkomligt ologiskt men väldigt roligt.

Har varit irriterad nästan hela dagen idag, trots väldigt majsig taco och bountykesella-middag med Angela igår, och träning och grejer. Tur jag har sjukt trevliga jobbarkompisar som får en på bra humööör.

Ikväll blir det födelsedagsmiddag på La Familia för finaste 29-åringen.

Nu är klockan snart fem och det är dags att ta nya tag här i norrmalmstorgs finaste kontorslokal.
Ja, Pimps 2007 var faktiskt helt fantastiskt. Daquiries och sminka två grabbar till Nicolette och Andrea innan det var taxifärd ut till Elverket.

Det var billig bar och det var Thörleys och det var strippa och det var dollarsedlar och urringningar och coola utklädningar så långt ögat kunde nå. Och massa vänner på ett och samma ställe. Konstigt att verkligen alla faller in i sina slamproller så lätt och naturligt.

Nu håller vi bara tummarna för att folk har den goda smaken att plocka bort de värsta korten innan de publiceras på Facebook. Tack FELICIA Angela, Daniel och Carro som fixade så bra så bra.

En bra söndag också med Djurgårdspromenad med Matte och pajfika med Eva och bio med Daniel. We like it like that.

Träffade Jocke på friskis igår.

Han: Vad ska du göra i helgen då?
Jag: Imorgon ska jag klä ut mig till white trash-hora!
Han: Till skillnad från när då, menar du?


Äntligen dags för pimpsfest igen! Jeansen är avklippta och innan det bär av från gamla stan ska det drickas daquiries och sminka två killar till slampiga tjejer.

Igår gick jag och Nina på Norra Brunn och tittade på tre roliga ståuppare. Sen AG:s med massa folk.