Wiie jag får gratisbiljetter till Pride i sommar. Det kan väl få räknas som en festival? Så slipper jag ens fundera på om man borde åka till Hultsfred och vira in sig i nån fuktig sovsäck och dricka ljummen öl?
Done deal then.

Såg pirates 3 igår. Det är ju verkligen bara johnny som bär upp hela filmen, that poor thing.

Nä, nu jobba. Det verkar bli ett sjukt bra team detta om jag får som jag vill.
Tjoo!
...is gonna kill me.

Nää, inte på riktigt. Men det lär bli mycket. Många projekt. Stora och små. Väldigt mycket pusselbitar. Och jag vill ju vara med på allt allt allt. Det har varit lite väääl glassigt att kunna sluta vid 17 varje dag nu i några veckor. Men jag e peppad som fan. Ska lobba för att jag får inspelningsleda och regiassa också. Som om det inte var nog redan.

Och den där galenheten från förra sommaren har tjuvstartat och börjar göra sig påmind nere i högra magpartiet.
I helgen flyttar min bästaste bästis in hos mig.  På lördag blir det inflyttningsfest och sommarens andra grillning hos Micke och Karin.

Oh it's gonna be a lovely summer.
Åh, jag hade kunnat stanna i Varberg ett par dagar till thank you very much.

Det tog oss ungefär en timme att ta oss ur Stockholm till att börja med, men sen så blev det sol i ögonen cruise control. Och det är ju bara så vackert vid vattnet vid Huskvarna och Jönköping.
GPS:en kunde i alla fall hitta till Varberg och fina fina Apelviken. En man på mc slöt upp och vi grillade sjukt mycket halloumi innan det var dags att gå ut på tonårsdisco på Oscars och skråla rocklåtar och bugga sig lite på någon bar.

Lördan var lika med att fira Tobbe som fyllt 25 och det restes partytält och gjordes tårtor. Bröderna B plus flickvän gav sig ut på loooingboard och jag fick åka med Jonas på MC-utflykt till Falkenberg iklädd Tores trendiga hjälm. Jävlar vad roligt det var och jävlar vad fort det gick. Aldrig åkt innan. Must do again.

Lagom till festen skulle börja kom äntligen, äntligen solen efter en dag med tjocka moln. Solglasögon på och tranbärsbål i handen. Väldigt väldigt rolig kväll. Det spelades Våghals och utövades Strauss-strategier och gavs en och annan bitch-slap. Abbas tog fyra glada till Societeten med den perfekta kön och det blev dans, dans dans.
Återvände till stugan vid tresnåret och upptäckte att festen bara hade accelererat under tiden vi var borta. Rabies och en skönsjungande amerikansk trubadur som surt tvingades spela "Dunka mig gul och blå" med Daniels fina översättning.
- It-s just one fucking riff...

Sen skulle det åkas mera bräda och drickas champagne på stranden i soluppgången. Jag nöjde mig med att kika på den från gräsmattan sedan danny bestämt att jag skulle få börja köra nästföljande dag.

Oh. Lovely lovely. Fler utflykter önskas.
Idag är det derby. Hold your thumbs, folks.