Visst kallas väl att byta knoppar på köksluckor och lådor att renovera? Bra. Det har jag gjort idag. Blev fint.

Chai och blåbärsmuffins på kornhamnstorgskajen med Daniel i solen. Läsa qx och få fräknar på näsan och uuunderbar promenad längs norr mälarstrand till västermalmsgallerian och Daglivs där krokusar och blomjord och fröer inhandlades. Nu rullar sommarskivan och jordgubbar och rosé finns i köket. Hur mysigt, eller för all del majiigt, kan det bli?

Let's dance igår med daniel och katarina och christian. Hejade på tobbe men oj vad martin var klart mycket bättre. Very välförtjänt.

Ikväll blir det nog La vie en rose och kanske middag på stan. Fino!

Nu är sverige dansar-inspelningarna klara, väldigt roligt har det varit.
Nu blir det papper och papper, har varit på ekonomikurs med visma. åh hoppas det är sol i helgen också, jag vill sitta på en filt med en top hat och bli röd på näsan.

I påsk ska vi åka till Säleeeeen! Åh så skoj. Har inte åkt skidor på år och dar. Jag och Sara och Niklas och hans bror i en liten stuga vid backen. Skidor och afterski och spa och förhoppningsvis både snö och sol. Mysigt.

Och åh vad skönt det är att sitta i humlegården och äta lunch i solen.
Kan vi snälla reda ut det här tillsammans, för jag får ingen klarhet. Alla säger olika. Vi snackar whyred. Uttalas det wired eller why-red? Jag blir tokig om jag inte får veta.

Förberedde mig igår för en lugn kväll och bytte om till mysbyxor och köpte glass på seven. Såg film och snoozade i soffan. Men 23.30 när Hanna x 2 hade tjatat sig hesa och utfört diverse hotelser på mobilsvaret var det helt enkelt bara att knäppa på stereon, slänga i linserna och hoppa i stövlarna. Taxi ut till Garbo och mötte upp med stans bästa tjejer. Och åh så skoj det var. Trots att eh, nej, vi har inga som helst lakritshots här på garbo för det är ett fiiint ställe mitt i smeten. Hahaha!
Det var dans och det var skratt och det var ju så kul att träffa hanni igen.
Hahaha. Ja. Sovade över i sundbyberg och idag långpromenad längs söder mälarstrand och långholmen, fotade massor, så vackert.

Dessutom har jag drabbats av igt-sjukan. En drös igt-ord har letat sig in i mitt vokabulär och de verkar inte vilja flytta därifrån. Majigt, pajigt, kexigt. Fast ganska bra när man ska beskriva något.

Hörni skaffa facebook, det är jätteroligt.