Vilken sjukt stressig fredag detta har varit. Klistra pannåer med refbilder, ringa en miljon (ja, typ) samtal, hetskopiera manus,  fixa fakturor, löneutbetalningar, teamsättning och, ja, full fart. Hann iaf med en snabblunch med mammi på Bönan.
Blir nog kanske inte 100% semester i juli vad det verkar.

Gick längs en gata i raskt takt efter lunchen. Det ringer på mobilen, jag tar upp den och tittar vem det är som ringer och tänker för några sekunder att jag ska låta det ringa ut och stoppa ner mobilen i fickan igen.  Och ringa upp när jag har tid.
Som tur var var det nåt som fick mig att inte göra det. Tur, eftersom personen i luren sa "Jag ser dig, vänd om och kom in på Anglais och hälsa." Tänk om han sett när jag tittade på displayen och la ner telefonen när jag såg att det var han. Hade ju varit sjukt pinsamt och svårförklarat.

Inspelningen igår gick bra. Runt runt i stockholmsnatten på en nedsläckt tunnelbana. Ikväll blir det George Michael med Daniel och Thomas och Jocke. De har köpt en George Michael-dvd och rosé och champagne for starters. Så trött som jag är kommer jag väl antagligen somna eller spåra. =)

Jag: Gissa vad jag har gjort! Alltså gissa, det sjukaste du kan tänka dig.
Ylva: Näe! Du har bokat biljett till en festival! Har du det?

Jamen det är fan precis vad jag har gjort. Öland Roots, here I come, med en baginbox rosé under armen och en fluffig ögonsovmask i den andra. Jag och Danny gör en ny roadtrip, den här gången i baktaktstoner. Cajs sluter upp på ön Åh så roligt!
Dan the man har lovat att packa åt mig. Det känns hoppfullt.

Jag vet ju inte hur man gör när man åker på festival. Och jag hatar att tälta. Fredrik säger att ju mindre kläder man har på sig i sovsäcken, desto mindre fryser man.

Middagen igår på Ljunggrens var mycket trevlig, ävben om jag lever i nån förkylningsbomullsbubbla just nu. Inatt - inspelning.
Förresten har vi fått en ny lokal. På Norrmalmstorg. Fuckin fabulous.
Ja inte är det lätt.
Öland, Ljungskile, Riga, Göteborg, Smådalarö, Cypern?  Vad blir roligast, vilka datum ska det planeras in? Ska man strunta i planeringen och ta dagarna som de kommer? Men tänk om de istället bara rinner iväg? Puh, svårt detta.

Fortfarande feber men så mkt på jobbet att det inte har hunnit bli många minuters vila idag.

Denna veckas planering är i alla fall lättar än semesterplaneringen. Företagsmiddag imorgon, inspelning torsdag, George Michael på fredag och grillfest på lördag. Och på fredag får man faktiskt fira semester! Underbaaart!