Så blev man vuxen då.

Kom hem från Swedbank med lönekonto, resekonto (eller slaskkonto som daniel envisades med att kalla det), pensionssparande, företagskonton, och gratis visa, mastercard, företagskort och telefonbank.
Heja. Nu måste jag bara (?!) sätta mig in i alla fonder. It's a djungel. 

Hade möte med ylva på espressohouse. verkar bra, verkar kul. Men oj vilken annan värld reklamfilmsbranschen är. Träffade söta jonas som sörplade kaffe och var lika kramig och go som alltid. 
också tittade vi ut ett kontor. jättefint med bästa läget på birger jarlsgatan. 

mysig middag med filosof-maria på cronan, så smart och trevlig tjejja. när jag blir stor ska jag bli lika smart som hon. 

men nu ska jag va smart och gå och sova. reality starts tomorrow.  
Har just ätit supergod chèvresallad på cozy med mange. han fick en dödskallescarf i present. han var ju så ledsen när han tappade bort sin förra. vet dock inte om han gillade den nya. hoppas det. och åh vad skönt det e med nån som känner en utan och innan. me like.

och idag har varit en bra dag för jag har fått jobb. jobbet jag helst av allt ville ha. som produktionsledare för reklamfilmer med felix och ylva. ska träffa ylva imorgon. då ska vi titta på kontor. i'm excited! det ska bli jättekul med ny bransch.
men självklart händer ju allt på samma dag. aftonbladet tv ringde några timmar efter att jag tackat ja. och intervjun för kanal 5 gick bra.
men whatthefuck, nu har jag bestämt mig och det känns supersuperbra.

och kom igen folket, nu måste alla som inte redan gör det börja älska storebrorsan schulmans funderingar. så kanske han får ge ut en bok snart.
Jaha, nu har familjen Reinfeldt flyttat in i mitt hus. Hoppas de inte sliter för mycket på golven.

Det är så kallt i min lägenhet! Sitter här i för stor armégrön tjocktröja och tofflor.

Tjejfesten var toppen. Alla hade gjort jättegod mat. Det var snittar och lax och ugnsrostade grönsaker och piroger och sallad och bröd och ostar. Och exotiska frukter och bärpaj och daimtårta. Knytis we like.
Frågesportstävling med hemligheter och presenthets och showtävling och karaoke. Tal och duvemåla och tjejer, tjejer, tjejer. Bara bara roligt.
Sladdade bort till fjolljollen utan fjollor på det årliga lördagsbesöket och höll på att förfrysa tårna i kön. Men väldigt skoj när vi väl kom in.
 Kvällens bästa: Felicitys elektriska historier.
Kvällens sämsta: En kille trodde jag var 30 år. Damn, då skulle jag ju haft vigselring och barnpassare.

Mysig, snöig söndag med stans gulligaste kille.  Åkte till Vällingby och blev bjuden på tomatsoppa och bröd. Långpromenad i mörkret och massa massa snö. Barnsligt kul. Gjorde traktorspår och kastade snöbollar på lamporna. Träffade inte en enda gång.
Såg Parfymen. Väldigt konstig film. Undrar vad som hände med huvudpersonen när han blev förkyld och fick nästäppa.

Och snart är kryssen! Ska bli superkul, trots skabbvarningar. Bara bra folk som ska med! Wiiie!