Det var en underhållande kryss, minst sagt.

Med buffé och tappvin och hyttfest och champagne och dansbandskillar med bländvita leenden och karaoke, tax free och bugg, bugg bugg med lyft och tryckare och drinkar på fel ställen. Från min sida väldigt mycket stora ögon och -näe, sa han verkligen så? tillslut blev det rymning.
Ny klänning från MQ:s kollektion and I love it.
Och kvällen var så LÅNG och tog liksom aldrig slut. Försökte återberätta resan för Daniel igår med alla historier hit och dit och det tog ungefär en halvtimme. Ja jösses. Roligt var det. Kul med alla samlade på en och samma båt.

Men det var otroligt skönt att sova i sin egen, jämförelsevis gigantiska, säng inatt. Var på Mayas smyckesvisning med Daniel och sen blev det middag och bio på mysiga Saga. Såg Little Children, rekommenderas starkt!

Nu ska här jobbas på! Det är måndag och jag är på ett strålande humör. Heja!
Kexigt är ett roligt ord.
Det är skitmycket att göra nu. Jobbar mot klockan heeela tiden. Varför slutar folk klockan fem, sex? De är ju galna.

Kryssning imorgon, kul kul! Hoppas man kan koppla av lite. Och ikväll kommer sofia, yippikaej! Måste kanske köpa lite frulle =).

Fölsedagsmiddag med Karin och massa gamla kompisar igår. I love Patricias kycklingfajitas. Såg the Queen med Daniel i onsdags. Fin film. Det var vi och tusen pensionärer i salongen.

Nähä, nu ska här skrivas kontrakt. Tänk att to do-listen aldrig krymper.
Har just bokat resa till Calmare stad, tjohoo! Ska träffa världens bästa hanna coach. =) Ska ju bli hur mys som helst!
Har inte varit i Kalmar på jättelänge. Och det känns verkligen jättelängesen man bodde där.
Satt uppe länge på natten med Flisan och pluggade hertzmantentor. Fikade kycklingpastasallader på Ebbas. Gick över till casa tait i mysbyxor och en kopp te i handen och tittade på scrubs. Barchefade på sjösjuka sjukan och dansade discohits på kauryn. gick på morgonpromenader med sofia längs långviken. bodde i en äcklig korridor på korsnäbben med en fin blandning av idioter och sköna lirare. drack rödvin hos mange och tog beckas mjölk i smyg. kilade till T&T på söndagarna och åt bästa pizzorna ever. solade på uteplatsen på spikis där det även bedrevs ett svartcafé.
oh well, man blir ju nästan lite nostalgisk redan nu. kalmar är väldigt mycket blandade känslor. mest bra.

Håller fortfarande på att välja fonder. Just nu är jag inne på 50% mixfond, 25% geografiskt inriktad och 25% branschinriktad. Aktiefonder de två senaste. Hm. Tricky stuff.