Bella och Triko bodde hos mig under sommaren. Hösttripp till St Anna med Magnus, Matte och Andreas. SIF och andra reklamfilmsinspelningar. Tokiga Sanningen Bakom-inspelningar med bland andra Henke Larsson och Schyffert. Min 24-årsfest. Mepcruise på klamydiabåten. Lek och spritfest hos Felicia. Midsommar hos Sara och Niklas. Mormor 70.
                  
Nyår med Daniel. Pimps på Elverket. Playa de Palma med Mamma. Premiärfest SB. Roadtrip med Felicity. Utekvällar i stockholm. Bästa vänner. Pride 2007. St Anna med Magnus. Lovely Stockholm.
                  
Fantastisk strandfest i Varberg. Sälen med Niklas, Andreas och Sara. Söder Mälarstrand. Kyligt Valborg med brännboll. Pingst i Varberg. Göteborg med Sofia. Öland Roots med Danny. Tjejkvällar med happenings. Grillkvällar hos Patrik och Bengt. Grinda med Daniel och Anders.

Julen e sluuut!
Och jag börjar redan bli allergisk mot alla julpryttlar och har städat bort julduk och köpt våriga rosa tulpaner istället. När blir det sommaaaar?

Julafton var supermysig hemma hos morfar och Pirjo i underbara skärgårdsstad och Pirjos julbord med finskexotiska specialiteter som morotslåda. Finländare älskar lådor. Allt de kan vill de stoppa i lådor.
Absurt julklappsberg som tog tre timmar att dela ut. Vi barnbarn hade köpt en mobiltelefon till mormor och hon surade ett tag för hon ville ha en med lock.

Juldagen innebar obligatorisk promenad med ett besök på videoaffären i gråa Åkersberga. Solarierna hade nya rör och det märktes. Hallå rosa Ellan. Jag som bara skulle bli nyårsfräsch och istället blev jag skär. Fint. Obligatoriskt juldagsfirande hemma hos Sara och Niklas med mellospelet och massa catching up.

Annandan - hem hem till staden igen. Andreas och Kalle kom över och vi körde barrunda som skulle börja i gamla stan, runda söder och sedan raka vägen till stureplan. Vi kom till götgatsbacken. Och jag har inte lärt mig att jag inte kan hänga med i samma tempo som två fullvuxna karlar.

Och sen var det filmkväll och igår var det middagsbjudning och idag tycker jag att ramlösa låter som en mycket bättre idé till maten än rödvin. Men vi får väl se om några timmar.

Imorgon - Örebroooo!

 

Att betala fakturor är så tråkigt att minsta lilla blir roligt.

På vår ljudteknikers faktura hade ett p fallit bort så det stod "Ostgiro".

Jätteroligt. Ostgiro.

Tänk er.