Bra helg.
Väldigt trevlig tjejkväll med en massa mat och introtävling och klädprovningar och sen en sväng ut på söder med D Apfelvik + bror.

Lagade trerätters till Lena och Daniel på lördagen. Mozzarella-parmaknyten och laxsnurror till förrätt, kycklingenchiladas med chili till huvudrätt och frukstsallad med melon, mango, jordgubbar och honungsmelonyoghurt till dessert. Mango är min bästaste frukt. Blev gott. Men puh, vad jag är trött på att städa-diska-laga mat-diska-städa nu.
Gick på Golden och dansade i fem timmar. Och övade bugglyft. jag flög som en vante från ena höften till den andra. men jag hoppas och tror att det såg extremt graciöst ut.

Och igår var det jockes pass på friskis, och sedan picknick vid vattnet med daniel och bästa thaimaten från crave. Och lite Medisbio med 300. Oj, vad magmuskler.

Nu kommer snart Sofia hit. Sedan blir det valborgsfirande. Yeeha.
Aj, träningsvärk idag efter gårdagens minst sagt svettiga intensivpass. Mest i rumpan. Det känns bra. Snygg rumpa = lycklig och problemfri. =)
- Pain don't hurt, som jag och carro skanderade ut efter att vi bitch-slappat diverse klasskamrater på gymnasiet.
 
Gymnasiet, som jag faktiskt ska tillbaka till nu på tisdag. Ska visst vara med på öppet hus och prata om arbetslivet.
Mitt tips till er som vill in i tv-branschen, kära barn: skit i högskolan, skaffa körkort, jobba gratis. That's the way to success. Hahahaha.

Federleys salladsbarinvigning igår var trevlig. Ockuperade birger jarlsgatan och dfrack vin i plastglas och plockade sin egen sallad. Kan nog hända att det blir en och annan lunch i den grönsvarta lokalen.

Nähä, nu är det nog dags att ge sig ut på stan och införskaffa nya underkläder till min nya muskulösa bak.
Hahahaha.

För övrigt saknar jag en stol till min tjejmiddag ikväll. Jag vet inte hur jag ska lösa detta. Jag får nog ställa in.
När det kliar i fingrarna och pulsen höjs lite för man vet att man ska sätta igång att styra ihop en ny produktion, har man rätt jobb då? I do think so.

Bra kväll igår på hotell Reisen med rosé och kalvfrikadeller och intressanta diskussioner. Dammsög och dammade hela lägenheten när jag kom hem vid 22. Oh well. Imorgon är det ju tjejkväll med kycklingsallad och vin och bara mulligt.
Och ännu en middag på mina nya vita tallrikar på lördag. I'm thinking trerätters.

Och på måndag är det årets första grillfest på Gärdet. Sofia hälsar på från götet och Daniel kommer med också. Längtar!
Flisan ringde och bjöd in till Sixtys vårvisning. Också roligt!

Nu är det snart dags för lunch i solen med gulliga hanna. åsså träna. åsså invigning av den dära salladsbaren. tur att solen förser en med lite extra energi. tjooo!