Jag gillar vardag. Äta frukost med kaffe och yoghurt och lyssna på morgonpasset. Åka treans buss tidig morgon och titta på sömniga människor på hantverkargatan. jobba och fixa och trixa på dagarna. träna friskispass och laga middag hemma. 
yes, I like vardag. 

men imorgon är det fredag och då har kusin sonja kalas. lördag inflyttningsfest hos Flisan. 
men än så länge . lite mera vardag!!  
Jag hann inte räkna igår, men nog var det nästan 30 personer som drack tranbärsdrinkar och dippade här i lilla lägenheten. Så himla kul att alla sötnosar ville komma! då blir man glad i hjärtat.
Hackade och blandade och preppade hela dan, puh.

Lena kom först och var så duktig för hon hade slutat röka. Fick en blockljus och ett snyggt sushiset, så nu ska här lagas japanskt. Daniel O och Andy dundrade in och överräckte en rosé Moët, pink it is!
Patrik och Bengt var snygga som vanligt och ja fick en assnygg svartvit vas med matchande pläd. I love it. Min beloved ex-roomie Mange hade med sig en hel trave ved. Äntligen elda i kakelugnen!!

Favvo-Daniel hade ordnat med biljetter till Trollflöjten på Operan. Wow! Ska bli jättekul. Sara och Niklas anlände med ett fotbollslag cavalierer och snyggt nagellack med matchande gloss och ett underbart armband i blått och vitt som Annie designat.

Radarparet Jocke och Thomas kom med en fantastisk höstbukett och årgångschampagne, och vi spelade in en Bondfilm i köket. Of course we did. Lyckades till och med kvala in i deras citatbok. Moaha.
Angela från jobbet kom också och hade köpt Lush-tvålar, lovely! Luktar så gott. Sarah och Matilda var också med. Sarah hade gjort jättesöta örhängen med gröna fjärilar och Mattis hade med sig cava, my favorite! Fler Balubafolk i form av Petra och Jenny. Underbart Diorgloss och en lott med vinst på! Tvillingarna TjockisLisa (förlåt) och Sara kom och jag fick jättefin halsduk och glittrig skugga i höstens färg lila. Och äntligen fick ja träffa min lilla Felicia, som var så snygg så nygg i ny outfit, och fick skitsnygga nagellack och fil. Olle och Lisa och Nina och Per va me och tyckte ja va lite smutsig så jag fick en serie med Olivprodukter, underbara! Är kär i lotionen.
Jonas och Nisse var fint folk som kom lite sent, men det var roligt i vilket fall.
Mattias kom också och Martin me och vi pratade om skohorn i minst sagt märkliga sammanhang. Mackan Palm var också me och  Erik var lite trött men kom sen.
Gu vilken uppräkning, inte meningen. Blev bara så glad för allt och alla.
Tack tack tusen tack!!
Uppe och tränade imorse också! 07.00 var det Core, var faktiskt himla bra. Mage mage och suuug in naveln.

Har just ätit lunch med några i redaktionen, pannkaka och soppa. Har bjudit in dem till festen också. Jag har verkligen inte riktigt koll på hur många som kommer. Kan blir allt från sju till tjufem. Spännande.

Häpp, nu ere dags för kaffe och måndagens inspelningsschema. Nu snackar vi framförhållning gott folk!