Visst är det skönt att få sova en timma till, men vad ska egentligen vintertid vara bra till? Usch jag får ångest när det är mörkt när klockan är fem. Usch!!!

I helgen har Sofia gästat och det har gått bra trots att hon av någon underlig anledning hejar på Elfsborg. Ja jag säger då det.
Var på mycket mysig middag hos Daniel och kusin Marie i fredags. God sallad och daniels hembakta bröd. Hämtade upp Sofia på centralen och gick hem och sov. Klipp och sling på paul de vence igår morse, blev snyggt. Lunchade med mange, daniel x 2 och Marie, sen blev det rush-shopping och stressa stressa laga paj till sex personer som vi visst glatt bjöd in.

God middag iaf med samma uppsättning folk som på lunchen.  Och shake your face-kort så vi fick ont i magen. Åkte till Martin och knivsöder och träffade min gamla radiolärare. hihi.
Sen Lino och dans och kramar. Tidig hemgång.

Långprommis idag med röda kinder och fika på 7 Knop med mange och daniel.

Nästa vecka känns lovande. Rosa Bandet-galan, Cabaret med Peter Jöback, Daniels födelsedagsfest och Så ska det låta-inspelning.

Nu laga fisksoppa.
Åh, vad CD.kopieringen bråkar med oss idag. Grr.

Igår gjorde jag och Daniel egen sushi. Blev faktiskt skitbra. Upptäckte dock tårögda att en av rullarna blev lite väääl wasabistark. Men det var roligt. Toppades med bubbel och jordgubbar. Inte alls dåligt en vanlig onsdag efter studioinspelnignen.

Såg United 93 (eller var det 98? Jag blandar alltid ihop) och då gick det inte riktigt att skylla på några wasabitårar längre. Fy, va hemsk den var. Men bra.

Nu är det redan torsdag igen. Imorgon kommer Sofia. Först middag i Vällingby. Håller på att försöka styra upp lördagskvällen på bästa sätt. Sjöstaden eller knivsöder?

Nähä, nu ska jag ge koperingen en chans till innan jag måste massakera hela maskinen. Om inte Jasper redan har gjort det..