Ärligt, när Idol-Ola inte förstod vem Thomas Bodström var i gårdagens program av "Matchen", det är ju svensk tevehistoria... Jag skrattade så jag tjöt.

- Är du fotbollsspelare ellör?


Idag är det den tjunionde maj. Det är också ett datum med tevehistoria. Med koreanska adoptivpäron.


På onsdag tar lillebror studenten! Tjohoo! Ska bli roligt att hälsa på hos TäbyMedia igen.

Fredag. Mötte upp med Bella efter jobbet och gick och handlade färg och målardukar som det sen aldrig blev några tavlor av. Grillad kyckling, sallad och aspaaaragus till middag som vanligt, och sedan galen fest på Cafét med billiga drinkar och prat och dans. Kvällen avrundades med photosession utanför riksdagen. Då var det riktigt ljust. Träffade medeltidsklädda människor i trappuppgången och tyckte inte det var ett dugg konstigt. Stockholms ströööm!

Lördag. Lunchade med bella och pelle och sedan var det bara att packa väskan och möta upp med lena utanför birka paradise. fullt ös medvetslös, blev precis som en kryssning ska va. massa go mat och goa drinkar, partypeople, dans till underbara coverbandet duojag och spring i hytter.

Sprang på Jansson i hissen som hade dåligt samvete och bjöd på romocola. Sjösjukan-Andreas visade sig vara trubadur på båten, kul å träffa han. så konstigt att man alltid träffar folk man känner på kryssar.
hytterefterfesten innebar tillsägning från vakterna. lena försvann vid sextiden. janet och antti var coola. janne var trevlig. jocke var det synd om. 

Söndag. Fy, vad jag är trött nu. Har helt vänt på dygnet. Måste tvätta.   

Fan vad bra program det är, Matchen på fyran. Kolla på det! Bra musik och bra klippt och, ja, bara bra. Hade jag velat jobba med.

Prat och prat och vin och choklad igår, supermys. Och fotografering. Jag vill bli hobbyfotograf och fota människor. Det är kul.  

Idag har jag varit hos mamma och ätit massa mat. Imorgon ska jag och Bellix gå ut för det är hennes sista helg i stan på ett bra tag. Tråååååkigt tycker jag.