Nu har eventtjejerna startat en dansring här på kontoret. För en gångs skull är inspelningsplatserna fixade, statisterna klara och publikbreven ligger i ut-boxen.  

Morgonen blev rätt stressig, Elin ringde vid 23 igår och kullkastade alla förmiddagsplaner. Men det löste sig! It always do.

Ikväll ska nog Bella och jag gå på bio. Fast då missar jag ju Hey Bab. Och Peter i Rampfeber. Mamma är med i kvällens program, you better look!

Snart ere fredagsöl.

- The computer says no.
... med Green Day är ju så himla bra.

Bra dag idag, fixade massa bra grejer på jobbet. Ganska mycket flams och trams men man får ju passa på när man kan! Firade Petra som fyllde år imorse.

Lunchade med Mattias och fick biljetter till, enligt dem, årets fest. Vi får väl se ;).

Lämnade band till rampfeber på svt, gick lång väg till fyran för att lämna till qc och the big boss, och sen promenad till ordkedjan för att lämna det sista bandet. puh! men skönt att gå i vårsolen. och det är ju faktiskt inte mer än fantastiskt att det är ljust så länge nu. Man blir lika glad varje år.

Sitter och försöker leta fel. Men hitar inga! Damn!
Hinner ju knappt skriva här längre… Den här veckan på jobbet har varit bra so far. Lagom stressig och mest bara rolig. Fnittrigt och skvallrigt.

Var i Vasastan och åt sushi igår. Jeeses.

Hey Bab fick massa massa fina recensioner, kul!! Nu ska vi packa in oss och åka iväg till studion.