Försökte faktiskt idag. Semlorna stod uppdukade och alla skulle fika. Men nää, semlor är och förblir äckligt. Skrapade bort nästan all grädde och mandelmassa.

Wehell. Jag är rastlös.
Är fortfarande helt glad efter gårdagskvällens partykväll, trots en envis huvudvärk. Shoppade litegranna på dagen, fina nya örhängen bland annat.

Köpte tulipaner och drog till Vällingby där Daniel bjöd på middag, bubbel och schlager. Efter lite bugg i vardagsrummet åkte vi till Lino. Hahahaha. Det var faktiskt sjukt kul. Kön var lång så vi fick leka mänskliga jukeboxar. Eller det var väl kanske mest jag. Let's Dance-Tony tyckte inte jukeboxen var särskilt bra utan ville mest prata om hur arg Arja var när hon åkte ut.  

Sen var det bara schlager, schlager, schlager. Naughty Boy spelades flera gånger till allas stora glädje, det kindpussades hit och dit och framförallt var det dans. Rättvareva blev man upplyft som en primadonna av okända män och en annan slängde sig om ens hals för att man hade ett fint läppglans.  
Jag ska bara gå på gayklubbar framöver.

Nu är det Århundradets match i hockey. Men jag vill ju bara promenera i solen. Jag upptäckte att jag dansat bort mitt nya örhänge någongång under alla snurrar. Men det gör faktiskt inget.
Ja e fan asbra på att fickparkera.