Cockney är helt underbart.

Jag vill gå på lära mig cockney-kurs!
Mysig dag idag, men är helt slut. Kan bero på att stockholm var proppat med nyårklänningsletande tjejer och slipssökande grabbar. Kan även bero på en liten nätt trötthet efter gårdagens bravader. Var på 54 och drack vin med nina, daniel, daniels kompis som jag glömt namnet på och frida. Vidare till debaser medis och kikade på timbuk och tingsek. Rooooligt!

Stängde av telefonen och vaknade inte förrän 11.30. Skööönt! Fick meddelande från Felix som tyckte castingen var bra. Supersuperskönt. Var lite orolig.

Träffade Marco och Daniel på Mojo och fikade nyårsraketslatte. Shoppingtour tills grabbarna tröttnade och marco inte lyckades övertala mig att köpa en hatt för 500 kronor.
Åt god sallad med grillad aubergine på Stash med Angela och shoppade upp mera av mina presentkort. Sjal och strumpehosen och jättesnygg omlottkavaj med halvlånga ärmar. Halva priset. I liiike !

Ikväll blir det lugnt. Bubblet och vinet ligger på kylning. Klänningsalternativen är nu nere på två. Fördrinksingredienser inköpta. Kamerabatterierna på laddning. Naglarna filade och väntar på lack.
Fino fino. Nyår kan komma!

Jag och Daniel ska till Jimmie i midsommarkransen på fördrink och middag och champagneskål vid 00.00. Och wienervals på balkongen =).

Nu potatisskruvar och soffa. Och nagellack. Rosa?

Gott nytt darlings!
Igår var det casting här i lägenheten. Hanna var kameraman och jag regisserade sju grabbar som kommit för att provfilma. Det var roligt!

Sen ringde Daniel som var nytränad och svettig och utelåst. Nycklarna var glömda på jobbet. Tur att Hotell Gamla Stan finns. Och tur att hostessen hade köpt bläck-kallingar i julklapp så han fick nya rena.
Blev utputtad ur sängen vid 07 och sen travades det iväg på kylig morgonpromenad längs slottskajen med klargul morgonhimmel. Fint.

Jag har en liten undring. Visst är det väl så att om jag går på en stor gata, säg stora nygatan, så måste ju helt enkelt folk som kommer från tvärgator typ gåsgränd väja för oss på stora gatan? Det är ju vanliga väjningspliktsregler. Ge företräde åt huvudled. 
Oh well. Det verkar tyvärr inte som att alla delar den uppfattningen med mig. 

Nu blir det hårtvätt, statistbokning och sedan lunch med Sara. Och rumpträning i form av ett ton tvätt.