osh, vad de e mycket nu! härliga 12-timmarsdagar.

Jobbar sista dan på SVT imorgon, lite sorgsligt. Gillar min redaktion som faaan. Gonna miss em.
Börjar på Baluba på fredag. Ska bli skitkul. Världens utmaning. Roligt att jobba med hey bab igen. Även om jag hade behövt ett par dagar ledigt. Har hunnit laga mat för första gången på länge ikväll. Lyx!

Full fart i helgen också. Andy fyller 30 och det ska firas med uppklädd fest i Sundbyberg. Tjooo!
På lördag ska Daniel och jag ut på shoppingstråk och sedan blir det kräftskiva hos Jocke. Tjohoo igen! Jag köpte kräftor idag. Och äntligen blir det party med min favvo igen.
Två helger sen sist, skandaaaaaal!

Oh well. Imorgon är det näst sista inspelningen. Måste packa ner kameran. Det e ändå nåt speciellt att sitta på morgonmötet och gå igenom programmet med blinkande studioljus och artister på ingång. Faktiskt.

Spårvagnarna stod stilla och vi tvingades plaska oss igenom mindre sjöar på vägarna när vi skulle till tåget igår. Usch! Det blev en fuktig hemresa. Hann med en fika med cajsa innan det var dags att sträckläsa jane green på tåget.


förutom regn var det en mycket bra helg. kom ner på fredan efter en sjukt stressig vecka på jobbet. fab-sofia mötte upp på centralen och vi åkte till marklandsgatan och tittade på film, spelade pinball och pratade pratade. på lördagen blev det shopping och lunch i stan efter frukostbuffé à la boo-andersson.


På kvällen var det inflyttningsfest, riktigt kul! Jättejättekul att träffa Daniel och Per, och energizer-johan kom också efter ett tag. Magnus sms:ade om taggtråd och jag höll på att skratta ihjäl mig. Kul med gemensamma intressen.

Tränade dans-moves på spårvagnsstationen.


Utgång på Nef och sen prat och prat till tidigt på morgonen. Gä-äsp.

Haaaj!

Tjo, vilken bra inspelning. Så skönt. Bra publik, bra show, skratt och beröm och en chokladask av lasse och skriva autografer till småtjejerna. Favorit-Hans berättade långa roliga historier utan nån riktig punch och jag letade över halva valhallavägen efter lighter fluid.

Och det var nästan så att herr bildproducent och mister projektledare puttade ut mig utanför mornington med löfte om att faktiskt bjuda på en hotellfrukost.
sweet lord.

Dagens lägsta:
- Istället för hundrep, kan man säga hundkoppel istället?