3-1.

3-1 mot svenska mästarna. Det är såååå coolt. Jag får rysningar och gåshud.


Idag är vi två man kort så jag har fått leka kostymass och snirklat mig till rekvisitaförrådet och fixat fram talshowbord. Är mycket stolt över att ha kört skåpbil och hittat överallt och fixat. Igår var en kaotisk dag, men det löste sig.

Idag efter jobbet sätter jag mig på tåget till Halmstad. Ska bli jätteroligt. Ska bo hos Mange, och Daniel kommer också. Håller tummarna för fint väder.

Puss o kram gammalgam
SKÖNT var det att träna innan jobbet igår. Men idag har jag träningsvärk minsann. Var ute på flamsig inspelning igår med gula tänder och allsång. Var kul.


Micke va snäll och bjöd på GI-middag och kvällssnack innan det var dags att stupa i säng. Ikväll ska jag till Vuolla och klippa och slinga.

En söndagskväll på Flyt i solnedgången med gapskratt, gyllene tider och winnerbäck och trevligt sällskap. Kan det bli bättre? Jag tror inte det.

Var på fest hos Petter igår och hamnade på Köket av alla ställen. Släpade mej ut till Skeppsholmen imorse för lite sol och picknick. Jobbat och promenerat med Daniel har jag gjort också. Lär väl slockna efter spaghettin och falukorven som ja håller på å lagar nu.

Men imorrn, då jäklar ska jag upp och träna klockan 07! Nu har jag skrivit det så nu MÅSTE jag. Till helgen blir det Halmstad. Tjohooo!