I natt sov han med mig, mr M.

Kvällen började med rödvin och bubbel och några klunkar whiskey. När de andra gick vidare för lite barhäng stannade M kvar med mig och vi kröp ner i sängen. Han är otroligt söt. Och en bra sängkamrat. Bredde inte ut sig, snarkade inte och var lagom gosig.
Fast han vaknade när Sofia och Mange kom hem och ville prompt hälsa. Och han vaknade när snöröjningen kom. Och när snöblock åkte ner från taket. Men mest av all var han söt.

Jag vill också ha en egen hund!
Var ute på Vätö idag och pulsade runt i snön. Hade ju varit mysigt om jag inte hade haft tygiga gympadojjor som sa "Välkommen in, kära snö! Plaska omkring i sulorna bara, strålande idé!".
Blä. Jag har fortfarande inte torkat.

Träffade Lina och Lisa igår, det var jätteroligt. Imorgon kommer min lilla Fab, det ska också bli jätteroligt. Trippelroligt.

Nu är julen slut. Jag blir alltid lika barnsligt tom när den är det. All mat är uppäten, fina klapparna öppnade, släkten träffad, snön har fallit och töat bort. Men i alla fall, nu går det mot vår. Och på lördag är det ju nyårsafton, råhäftigt.
Men det blir ändå nån sorts baksmälla efter julen, som inte bara beror på juldagens alkoholkonsumtion.

Julhelgen har varit strålande härlig hursomhelst. Har givit bort en drös fina klappar och fått en dubbel drös tillbaka. Scrubs säsong 2, presentkort, Granitljus, röd spets, godistrosor, toppar, skjorta, mormors raggsockor, smycken, mera ljus och en himlans massa annat.

Fasligt vad jag har varit snäll i år.